Обекти в момента, които изпълняваме:

.  Фамилна жилищна сграда в СО,,Акчелар" - 1270м2 РЗП. Изпълняват се довършителни работи -външно и вътрешно. Настилки, облицовки, мазилки, шпакловки. Правят се строителни работи по оградата и гаражният подход.На обекта се изпълняват видове работи,които може да се каже се изпълняват за първи път във Варна - ръчна мазилка с водачи от мармокрет 1, продукт на Изомат- напълно на циментова основа. Шпакловките са също с материал на Изомат-стукокрет,отново на циментова основа. Става въпрос за изключително качественни материали и строителни дейности.

.  Апартамент - Варна, бул.Владислав, бл.30; вх.Б, ет.7- основен ремонт- подмяна на ВиК, ел. инсталаций, дограми, мазилки, нови стени, подмяна на настилки. Бояджийски работи, осветителни тела и ключове, кухненско обзавеждане.

.  Девня цимент АД - Ремонта на битови помещения битовки на охраната и служителите - транспортен портал на завода. Подмяна на покривната изолация и тенекеджийските работи. Шпакловки и бояджийски работи,настилки с теракот. Ел.ремонтни работи.


СД "ЕФРЕМОВИ съдружие"
гр. Варна 9000
ул. "Раковски" №73
тел./факс: 052 / 600 388
0889 312 463
E-mail: efremovi@mail.bg
www.stroitelstvo-efremovi.bg